shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

News

Oosterhout Twins Trekt Opnieuw Een Japanse Werper Aan

Net als in de voorgaande jaren heeft hoofdklasseclub Oosterhout Twins een Japanse werper aangetrokken. In navolging van de goede samenwerking met de Ibaraki Astro Planets van vorig jaar, stuurt de Japanse club ook dit jaar weer één van haar pitchers naar Oosterhout.

Dit jaar sturen de Astro Planets de 25-jarige Chikara Igami, geboren op 14 juni 1996 in Osaka, naar Brabant.
De rechtshandige werper heeft een paar seizoenen in de onafhankelijke Empire League in de Verenigde Staten gespeeld. In 2018 startte hij negen wedstrijden voor de Plattsburgh T-Birds and haalde daarbij 5 overwinningen tegenover 2 nederlagen. In 46.33 innings zette hij een ERA van 5.63 neer en gooide gemiddeld 4 keer drie slag per 9 innings

Een jaar later speelde Chikara voor de Saranac Lake Surge. Met de Lake Surge beklom hij 7 keer de heuvel als startend werper en zette een 2-3 record neer met een ERA van 5.31. Net als het voorgaande seizoen, gooide hij gemiddeld 4 keer drie slag in 9 innings.

In 2021, speelde Chikara welliswaar voor de Ibaraki Astro Planets, maar kwam niet heel veel aan spelen toe. In slechts 9 1/3 inning zette hij wel een sterk ERA neer, n.l. 1.93. Hij gooide 5 maal 3 slag en 7 keer 4 wijd. Hij kreeg slechts 2 verdiende punten tegen.