shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Bardienst

Hier vind je informatie over de bardiensten, de planning en de uitvoering ervan.

Inschrijven:

De Teams zijn verantwoordelijk voor de bardienst op het moment dat ze spelen.
Deze planning wordt zo snel als mogelijk gemaakt en gecommuniceerd naar iedereen. Deze wordt ook iedere week via de TwinsTalk en de website gecommuniceerd.
 
Een ouder of lid neemt de taak binnen het team op zich om te zorgen dat de juiste personen binnen het team weten wanneer ze de bardienst moeten uitvoeren. Deze persoon communiceert ook met de verantwoordelijke persoon vanuit de vereniging mbt. vooraad, bezetting of eventuele andere zaken via het emailadres van de barplanning.
 
De bezetting is minimaal 2 personen en deze zijn minimaal 16 jaar oud. Verder is het vrij om dit in te delen in tijd per persoon. Wissel je tussen Teams, geef dit dan even door.
Twins gebruikt de KNBSB app voor wedstrijden, bardiensten en communicatie. De Teams worden ook via de app ingedeeld. De personen die de bardienst draaien kunnen zichzelf evt. voor de dag ook inschrijven.
 

Planning:

De laatste planning kun je in de TwinsTalk vinden op DEZE pagina

 
Inloggen KNBSB App:
Je logt in met het emailadres bekend bij Twins. In de app moet je misschien eerst ‘registreren’ kiezen.
 
Inschrijven:
Daarna kun je alle bardiensten zien als je ‘persoonlijk klikt’ linksonderin. Je kunt daarna direct inschrijven voor een bardienst door op de + te klikken. Op deze manier kan iedereen zien wie er op dat moment verantwoordelijk is mocht er iets nodig zijn.
 
KNBSB app installeren:
 
KNBSB app hulp bij inloggen:
 
KNBSB app hulp bardienst inplannen:


Volledige handleiding is hier te downloaden


twinstalk