News

Michel Ruiter hoofdcoach van 1e klasse team

Oosterhout Twins benoemt Michel Ruiter als hoofdcoach van 1e klasse team en maakt roster bekend

Oosterhout, 28 november 2023 – Oosterhout Twins kondigt met trots niet alleen een aantrekkelijk nieuw roster van het 1e klasse team aan, maar ook de aanstelling van een zeer ervaren coach, Michel Ruiter, als hoofdcoach. Ruiter, met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder eerdere betrokkenheid bij clubs zoals PSV en Jeka, brengt een schat aan ervaring en winnaars mentaliteit met zich mee naar het team. Trudy Poldervaart blijft bij het team betrokken als teammanager.

Het team bestaat uit 19 spelers, waarvan zeven pitchers. Een mooie groep jonge regionale honkballers met een grote ambitie: ooit het hoofdklasse team bereiken.

Staf:
Hoofdcoach: Michel Ruiter
Assistent coach: TBA
Teammanager: Trudy Poldervaart

Spelersrooster:

Pitchers Positiespelers
Martijn van der Linden – P/IF
Lucas den Duijn – P
Tobias Cox – P/IF
Rens Romgens – P/IF
Aidan Brodsjo – P/IF
Shurensley Daantji – P/IF
Thijs Rijpstra (College in USA) – P
Rene de Lepper – C/IF
Jens Boermans (BEL) – C/IF
Boris Aerts – C/OF
Wouter Rijpstra – IF
Dean van Uden – IF
J’Ley Bentura – IF
Kars Sieben – IF/C
Lisandro Maria IF
Bo Kops (OF) – OF/1B
Vicente Gonzalez (ESP) – OF
Shaimiron Ruiter – OF
Chevernison Daantji – OF

 

Reactie van Coach Michel Ruiter:

De jongens hebben vorig seizoen een leerzaam jaar gehad. Ik ben ontzettend gemotiveerd om daarop voort te bouwen en aan te pikken bij de middenmoot van de 1e klasse. Het potentieel van dit team is duidelijk, en ik kijk ernaar uit om samen te werken met deze talentvolle groep spelers en onze gemeenschappelijke ambitie te gebruiken om een mooie progressie op de ranglijsten te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ze dit kunnen.

Reactie van Paul Bun, Coördinator Topsport van Oosterhout Twins:

Ik ben erg blij met ons team in de 1e klasse. Ook ben ik zeer te spreken over het toekomstbeeld dat ik voor me zie dat dit team onder leiding van Michel Ruiter grote stappen gaat zetten in haar ontwikkeling. Er is natuurlijk veel gebeurd vorig jaar door het doorschuiven van veel talenten uit het 1e klasse team naar de Hoofdklasse. Dat merkten we vorig jaar in de prestaties van het 1e klasse team dat in feite opnieuw opgebouwd moest worden. Dit jaar zetten we dat proces voort met deze talentvolle groep en ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst met dit team als regionaal talenten team voor spelers met een actieve ambitie om de hoofdklasse te halen!

Oosterhout Twins nodigt supporters uit om de voorbereidingen van het team op het nieuwe seizoen te volgen en het team aan te moedigen tijdens hun reis naar succes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Bun op 06-11365348.