Sponsor mogelijkheden

Oosterhout Twins, een bijzondere club

Honkbal is mooie en bindende familiesport. Honkbal is een explosieve teamsport die beoefend wordt door allround atleten. Het publiek is relaxed, de hele familie kan lekker komen kijken. Van jong tot oud, iedereen heeft het naar zijn zin.
Irvin 5Al sinds de oprichting op 10 augustus 1969 heeft Twins Sporting Club als toonaangevende topsport Honk- en Softbal vereniging in Brabant u zeker iets bijzonders te bieden. Maar liefst 3 keer kampioen in de overgangsklasse en 8 jaar hoofdklasse ervaring. Diverse Twins jeugdteams haalden de finale om het algemeen Nederlands kampioenschap. Regelmatig worden in de jeugd en op topniveau in Europa de degens gekruisd tegen Neptunus uit Rotterdam en Pirates uit Amsterdam. Twins is qua topsport honk- en softbal een parel in Oosterhout en Noord Brabant.

Vanaf seizoen 2016 is Oosterhout Twins weer terug op het allerhoogste niveau, de Hoofdklasse. Oosterhout Twins is een club die een toonaangevend niveau binnen het Brabantse honkbal heeft bereikt en grote naamsbekendheid heeft verworven onder de vele liefhebbers van honkbal. Tot in de Verenigde Staten, Canada en Australië is Oosterhout Twins een bekende club waarvoor spelers uit die landen graag willen spelen. Daarnaast is er de bloeiende jeugdafdeling welke de basis vormt voor de toekomst van Oosterhout Twins. Uitgangspunt is hierbij dat de jeugd plezier in het honkballen heeft en zich op verschillende fronten positief kan ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk door een goed en consequent beleid dat ondersteund wordt door leden, vrijwilligers, publiek en sponsors.

Sponsoring mogelijkheden bij Oosterhout Twins
Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Sponsoring is voor bedrijven en organisaties een uiterst sympathiek instrument om de marketing- en communicatiestrategie te ondersteunen, maar ook gewoon als blijk van steun voor een activiteit die lokale samenhang vergroot en de drang naar onderscheiden van een stad of een regio activeert.

Mick 1De honkbalsport in het algemeen – en Oosterhout Twins in het bijzonder – mag zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit en toenemende media-aandacht van publieke- en commerciele omroepen. Oosterhout Twins vormt daardoor voor bedrijven en organisaties een prachtig platform voor verschillende marketing vormen, het uitbouwen van kennis en ervaring, het vergroten van naamsbekendheid en personeelsincentives.

De sponsorcommissie van Oosterhout Twins richt zich op het werven van sponsoren om in Oosterhout honkbal op een hoog niveau te (blijven) faciliteren. Het behartigen en bij elkaar brengen van de belangen van zowel de vereniging als de sponsoren behoort tot de kerntaken van de commissie. Daartoe is een aantal verschillende sponsorvormen ontwikkeld, variërend van hoofd- en elite sponsors tot business partners en jeugd- en ballensponsors.

Wilt u informatie over de voor u meest geschikte sponsorvorm of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Patrick van Gool, voorzitter sponsorcommissie, sponsoring@twins-sc.com.

Hieronder hebben wij 7 mogelijkheden voor sponsors samengevat.

Hoofd sponsor
Elite sponsor
VIP sponsor
Business Partner
€ 250,– Jeugdsponsor
€ 150,– Ballensponsor
€ 100,– Club supporter

Middels deze opties kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten via bijvoorbeeld onze website, clubblad, programmablad, narrowcasting in het clubhuis, reclamedoeken en levert u tevens een bijzondere bijdrage in de populariteit en de uitstraling van de gehele vereniging Oosterhout Twins. Overigens willen wij ons niet beperken tot bovenstaande mogelijkheden. Heeft u een honkbalteam nodig voor uw reclame uiting of u wilt iets organiseren voor uw personeel: wij denken mee.

Gaan uw ambities meer uit naar de jeugd dan hebben wij ook daar de mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten door uw bedrijf als Jeugd Sponsor te verbinden aan Oosterhout Twins.

Sponsoring van Oosterhout Twins is gebaseerd op een overeenkomst. De overeenkomst wordt bij voorkeur aangegaan voor een periode van 3 jaar, teneinde een langere termijn voor uw boodschap te waarborgen en de club een solide, inschatbare basis te verschaffen. Daarnaast biedt een meerjaren contract mogelijkheden tot betere planning bij de organisatie van evenementen, een groter profijt van investeringen en promotie en meer effect in de communicatie tussen club en bedrijf. Uiteraard zal er een jaarlijks een evaluatie plaatsvinden, waardoor beide partijen een optimaal rendement van het sponsorcontract kunnen behalen.