News

Mededeling: Officiële Twins Uniformen bij SSK Europe

Aanschaf nieuw clubtenue en toebehoren!

Beste leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze samenwerking met SSK Europe is hernieuwd en dat dit betekent dat onze officiële clubkledij alleen verkrijgbaar zal zijn via SSK Europe. Dit omvat de nieuwste Twins-kledinglijn, die exclusief verkrijgbaar is op hun website: SSK Europe – Twins*. Let dus op! Ondanks dat o.a. Covee Sports tenues aanbied met het oude Twins logo, zijn dit geheel andere shirts dan die wij voeren. Koop deze dan dus niet!

Let op! Nummers zijn niet inbegrepen, deze kun je bij het bestellen opgeven (= optioneel, maar officieel zijn nummers altijd verplicht). Helaas is dit niet anders in te regelen op de website van SSK.

Voor de heren is het verplichte uniform als volgt: de nieuwe Twins jersey, een witte broek, een blauw onder shirt, blauwe sokken, een blauwe riem en de blauwe cap met het Twins[1]logo. Voor de dames omvat het uniform de nieuwe Twins jersey, een blauwe broek, een blauw onder shirt, blauwe sokken, een blauwe riem en optioneel de blauwe visor met het Twins-logo. Zie de afbeeldingen hieronder voor een visuele referentie.

In de menubalk op onze website hebben we ook een link gezet naar de Twins shop bij SSK.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste maten kan bestellen, zullen er binnenkort passessies op de club worden georganiseerd. Houd hiervoor onze aankondigingen in de gaten. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd van de shirts 35 werkdagen is!

We begrijpen dat het voor sommigen misschien niet mogelijk is om dit seizoen direct een nieuw uniform aan te schaffen, of dat sommigen net een nieuw uniform hebben gekocht. Daarom hanteren we een overgangsperiode van 2 seizoenen.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking. Laten we samen trots onze club vertegenwoordigen in onze nieuwe officiële Twins-kledij.

Met sportieve groet, namens het bestuur

Youri van der Poel
Voorzitter Oosterhout Twins