Onze Partners

Our valued business partners

De Koninggroep

De Koninggroep – een groep van straal-, spuit- en schildersbedrijven met goed opgeleide mensen in verschillende disciplines
De hoofdactiviteit van De Koninggroep zijn straal en spuit werkzaamheden van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast leveren en plaatsen wij alle soorten glas voor zowel scheepsbouw als woningbouw.

Kwaliteit, betrouwbaarheid én goede prijzen: dat is ‘De Koning’
Door het leveren van goede kwaliteit, afspraken na te komen én gunstige prijzen te hanteren, is De Koning voor vele opdrachtgevers een jarenlange betrouwbare partner op het gebied van: straal en spuitwerkzaamheden, conserveringswerken,
metaalconservering, staalbouw, staalconstructie, jachtschilderwerk,schilderwerken, glaszetten, glas reparatie enconstructieschilderwerk.

Bailey

Specialist in verlichting
Bij Bailey draait alles om licht en verlichting. Sinds 1985 is Bailey een specialist in het distribueren van lampen over de gehele wereld. Bailey is het juiste adres voor al uw vragen over verlichting, lampen en speciale lichttoepassingen.

Waarom Bailey?
– Grote voorraad, snelle levering
– Flexibele organisatie
– Meertalig personeel
– Merk onafhankelijk
– Oplossingsgerichte benadering

Quattro Expertise

Quattro Expertise is toonaangevend in omgevingsmonitoring en het uitvoeren van bouwkundige vooropnames.

Kwaliteit
Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste aanpak is.

Transparant
Alle stakeholders kunnen indien gewenst volledige inzage in de rapportages krijgen.

Snelheid
Als het moet dan moet het. Wij kunnen overal in Nederland heel snel zijn.

Voordelig
Door slimme inzet van ICT werken we snel en daardoor tegen lage kosten.

mol-logistics

Logistiek en transport: toegankelijk, efficiënt en betrouwbaar

Voor het regelen van uw transport en logistiek heeft u maar één partner nodig: MOL Logistics. Onze specialisten voor import, export, vervoer en douanezaken staan voor u klaar!

Nazca IT

Niet harder werken, maar slimmer

Wij ontwikkelen innovatieve IT-oplossingen voor bedrijven en overheden in binnen- en buitenland. Voor organisaties die snel en overzichtelijk willen beschikken over bedrijfsrelevante, geospecifieke informatie voor de uitvoering van beheerstaken en logistieke processen.

Hierbij is te denken aan de online analyse en presentatie van milieuhygiënische data, vastgoedgegevens, maar ook positiebepaling en de meetwaarden van sensoren. De uit databases, door gebruikers ingevoerde en of door sensoren gemeten data wordt al naar gelang de behoefte verbonden en online ter beschikking gesteld.

Hierdoor beschikken onze afnemers 24/7 over de meest actuele en relevante informatie, overal daar waar hij/zij beschikt over internet. Onze oplossingen zijn breed toepasbaar en worden reeds gebruikt voor het beheer van milieuhygiënische informatie, rapportages, Track & Trace bij zowel overheden als de industrie.