News

Landelijke Beeballdag 2019 bij Twins Oosterhout

Afgelopen zondag was het tijd voor het kinderfeestje van onze vijftigjarige vereniging. Rond de 130 kinderen kwamen bij ons de Landelijke Beeball Dag vieren. Nadat alle teams waren voorgesteld onder begeleiding van Sammy Slugger en de Bee, volgende een zomerse warming up onder begeleiding van Daisy de Peinder.

De 14 teams uit 3 verschillende landen stonden inmiddels te popelen om op één van de twee Rookie velden of één van de drie Major velden hun Beeball kunsten te laten zien. In de pauzes konden de een heerlijke hamburger of hotdog eten of van ijsjes en snoepjes smullen. Ook konden de kinderen zich uitleven met tafeltennis, voetbal, schminken of met waterballonnen en badjes. Met name de laatste twee onderdelen waren erg populair door het ontzettend warmte weer.

Ook de loterij wisten de kinderen goed te vinden. Binnen 2 uur waren alle 450 lootjes uitverkocht en liepen vele kinderen in nieuwe T-shirts, met fijne bidons of zelfs met een nieuwe knuppel of een slagpaaltje naar de volgende wedstrijd.

Vanwege de warmte werd het programma in overleg met de coaches iets ingekort maar na 3 of 4 leuke en vooral sportieve wedstrijden was er voor iedereen een mooie medaille en sleutelhanger beschikbaar. Het was een fantastische dag voor de alle kinderen, coaches en suporters, die zeker voor herhaling vatbaar is.