News

Bij jij de nieuwe superman ?

Als Twins Oosterhout moeten wij opboksen tegen Amsterdam en Rotterdam. Wij zijn kleiner en hebben minder middelen, maar wij hebben iets wat zij niet hebben en dat is de Brabantse gezelligheid op het mooiste en gezelligste veld van Nederland. Daarom hebben wij ons als doel gesteld om van elke wedstijd een leuke wedstrijd te maken, want wij zijn de gezelligste vereniging van Nederland!

Wat ik regelmatig om me heen hoor is dat iemand best wel een keer mee wil helpen maar zeker niet elke week. En laat dat nu net ook niet nodig zijn. Het moet vooral leuk zijn en je moet er energie van krijgen.

Zo zoeken we bijvoorbeeld gezellige mensen die het leuk vinden om bij een thuiswedstrijd de bondsscheidsrechters op te vangen en onder het genot van een kopje koffie een praatje mee te maken. Per slot van rekening zijn scheidrechters ook gewoon een vrijwilliger !

Maar ook als je het leuk vind om te helpen bij het organiseren van activiteiten rondom een van de wedstijden, kunnen we je hulp prima gebruiken.

Uiteraard hebben we ook hulp nodig bij structurelere zaken binnen de vereniging zoals teambegeleiders of wedstrijdsecretarissen, maar ook als je een bestuursfunctie ambieert (altijd handig voor je carrière) ben je bij ons aan het juiste adres.

Kortom, wij zouden het fantastisch vinden als je ons wil helpen, al is het maar 1 dag per jaar. Schroom niet om je hand op te steken en stuur een mailtje of trek ons aan de jas, want samen kom je verder.

Click Me