News

First Pitch 2020

De jeugd van Twins is sinds enkele weken gelijk begonnen met de door Corona ingekorte competities. Afgelopen weekend stond voor het eerste dames team van Twins ook de eerste officiële wedstrijd op het programma.

Er werd gezorgd voor een feestelijk tintje door de dug-outs te versieren. Daarnaast werden Freek en Wendy Bezems uitgenodigd om de eerste bal van deze competitie te gooien. Dit als gebaar voor alles wat Freek en Wendy hebben betekent voor Twins. Na jarenlang op het veld te staan om de jeugd van Twins te trainen en te coachen heeft Wendy de afgelopen maanden ook zeer veel energie gestopt om het eerste dames team te formeren. Zeker mag niet vergeten worden wat BMK Montagebedrijf ook als sponsor voor Twins betekent. Via deze weg zijn we hen dan ook zeer erkentelijk voor alles wat zij voor onze vereniging hebben gedaan.

Uiteindelijk werden de wedstrijden gespeeld waarbij Twins de punten heeft gedeeld met Red Lions. We mogen zeggen dat er weer een mooie groep dames klaar staat waar Twins hopelijk weer jaren plezier aan gaat beleven.